Zvonul: Vegetarienii sunt mai sănătoși decât cei care mănâncă carne

Dar, în acest studiu, cercetătorii au descoperit că rezultatele au arătat că riscul relativ de formare a cheagurilor de sânge asociat cu IBD a fost deosebit de mare în rândul tinerilor.

La persoanele cu vârsta de 20 de ani și mai tineri, riscul relativ de embolie pulmonară a fost de șase ori mai mare în rândul persoanelor cu boală inflamatorie intestinală, comparativ cu persoanele de vârstă similară fără IBD.

IBD crește riscul de coagulare

Studiul a comparat riscul de embolie pulmonară și tromboză venoasă profundă la 49.799 de adulți și copii danezi cu IBD și la peste 477.000 de danezi fără IBD, care au fost urmăriți din 1980 până în 2007.

După ce au luat în considerare alți factori cunoscuți că cresc riscul apariției cheagurilor de sânge, cum ar fi un os rupt, cancerul, o intervenție chirurgicală sau sarcina, cercetătorii au descoperit că riscul de embolie pulmonară și tromboză venoasă profundă a fost de două ori mai mare la persoanele cu IBD în comparație cu oamenii. fără IBD.

Într-o analiză ulterioară, cercetătorii au luat în considerare și afecțiunile medicale cronice asociate cu un risc crescut de cheaguri de sânge, inclusiv boli de inimă, diabet, insuficiență cardiacă congestivă și utilizarea terapiei de substituție hormonală sau a medicamentelor antipsihotice. Ei au descoperit că riscul de formare a cheagurilor de sânge a rămas cu până la 80% mai mare în rândul persoanelor cu IBD.

Cercetătorul Michael Kappelman, MD, de la Universitatea din Carolina de Nord din Chapel Hill și colegii săi spun că rezultatele confirmă studiile anterioare care au arătat că IBD crește riscul de cheaguri de sânge. În plus, ei sugerează că boala inflamatorie intestinală poate fi un factor de risc independent pentru cheaguri de sânge, care în unele cazuri pot beneficia de tratament preventiv.

WebMD Health News Examinat de Laura J. Martin, MD pe 21 februarie 2011

Surse

SURSE:

Kappleman, M. Intestin, publicat online pe 21 februarie 2011.

Comunicat de presă, British Medical Journals.

29 martie 2018 — Grupurile ecologiste le-au cerut joi comercianților cu amănuntul să nu mai vândă produse care conțin clorură de metilen, o substanță chimică vândută la galoane în majoritatea magazinelor de feronerie, care a provocat cel puțin trei vieți în ultimul an.

„Nici o familie nu ar trebui să piardă pe cineva drag din cauza substanțelor chimice mortale”, a spus Cindy Wynne, mama lui Drew Wynne, într-o declarație pregătită. „Până în ziua de azi, puteți intra la Lowe’s și la alți comercianți de îmbunătățiri pentru locuințe și puteți cumpăra același produs care l-a ucis pe Drew – plus multe altele care conțin aceeași substanță chimică.”

Drew Wynne îndepărta vopseaua de pe podea la afacerea sa din Charleston, SC, în octombrie anul trecut, când a fost copleșit de vaporii de la un produs de decapare chimic pe care l-a cumpărat de la Lowe’s, magazinul de îmbunătățiri pentru locuințe, spune familia sa.

Partenerul său de afaceri l-a găsit mort a doua zi. Avea 31 de ani.

Raportul de autopsie al lui Wynne spune că a murit din cauza otrăvirii cu clorură de metilen.

„Sper că CEO-ul Lowe’s, Robert Niblock, va face ceea ce trebuie și va interzice acest produs periculos”, a spus Cindy Wynne.

Familia lui Wynne și grupurile de mediu au îndemnat, de asemenea, EPA să avanseze cu propunerea de interzicere a clorurii de metilen.

În organism, clorura de metilen se transformă în monoxid de carbon, care alungă oxigenul din sânge. Dacă îl folosiți fără a purta echipament de protecție specializat, vă poate înfometați rapid inima și creierul de aer. Lucrătorii au leșinat după 5 minute de expunere.

După cum a raportat WebMD anul trecut, clorura de metilen ia ucis pe lucrători și pe cei care se fac singuri de zeci de ani. Uniunea Europeană a interzis cele mai multe utilizări ale substanței chimice în 2011, dar în ciuda pericolelor sale, Agenția pentru Protecția Mediului nu avea autoritatea de reglementare pentru a-l scoate de pe piață.

Guvernul, reacțiile retailerului

În 2016, Congresul a adoptat o nouă lege care a acordat EPA mai multă autoritate de a acționa. Agenția a propus rapid interzicerea clorurii de metilen.

Dar sub administrația Trump, eforturile de a scoate substanța chimică de pe piață au stagnat din nou.

Moartea lui Wynne a fost cel puțin a treia care a ieșit la iveală de când EPA a propus interzicerea substanței chimice. El folosea produsul Goof Off, conform familiei sale.

W.M. Barr, compania care produce Goof Off, nu a răspuns solicitărilor de comentarii la această poveste.

Deși Lowe’s nu se va angaja să elimine produsele cu clorură de metilen, o purtătoare de cuvânt a spus că retailerul explorează alte opțiuni.

„Colaborăm activ cu furnizorii noștri de produse pentru a aduce noi alternative consumatorilor și pentru a conduce schimbări în industrie”, a declarat purtătorul de cuvânt Sarah Lively într-un comunicat. „Ne angajăm să dublăm aproape numărul de alternative de clorură de metilen disponibile până la sfârșitul anului 2018.”

Dacă va avea succes, Lowe’s ar oferi cel puțin șapte produse alternative.

Lively a spus că gigantul de îmbunătățiri pentru locuințe lucrează și cu vânzătorii săi pentru a „încuraja etichetarea îmbunătățită” pe ambalaj pentru a explica utilizarea sigură și adecvată a acestor substanțe chimice, subliniind în același timp beneficiile produselor alternative.

De asemenea, a spus ea, Lowes.com are ghiduri de siguranță și instrucțiuni pentru utilizarea corectă a clorurii de metilen.

Decese în Tennessee, California

Kevin Hartley, un tânăr de 21 de ani din Nashville, a murit în timp ce refinisa o cadă în aprilie 2017. El folosea un produs comercial numit White Lightning Low Odor Stripper.

În iunie, un muncitor decapat o cadă cu Jasco Premium Paint & Epoxy Remover din Huntington Park, CA, a murit din cauza intoxicației cu clorură de metilen. Bărbatul nu purta un respirator, potrivit unui raport de inspecție al Administrației pentru Securitate și Sănătate în Muncă.

WebMD Health News Examinat de Hansa D. Bhargava, MD pe 29 martie 2018

17 aprilie 2018 — Barbara Bush, prima doamnă a Statelor Unite între 1989 și 1993, a murit marți în casa ei din Houston, a declarat un purtător de cuvânt al familiei. Ea avea 92 de ani.

Soția fostului președinte George H.W. Bush a fost matriarha ultimei mari dinastii politice americane. Când fiul ei, George W. Bush, a fost ales președinte în 2000, ea a devenit prima femeie de la Abigail Adams care a servit ca primă doamnă pentru un președinte și mamă pentru altul. Un alt fiu, Jeb, a servit ca guvernator al Floridei și a candidat fără succes la președinte.

"Sunt un om norocos că Barbara Bush a fost mama mea,"  a declarat fostul președinte George W. Bush într-o declarație postată pe Twitter. "Familia noastră îi va fi foarte dor de ea."

Declarația președintelui George W. Bush cu privire la moartea doamnei Barbara Bush: https://t.co/PwYs9SHwo3 pic.twitter.com/FZMcRwv0Ve

— Centrul prezidențial George W. Bush (@TheBushCenter) 18 aprilie 2018

Cunoscut ca "vulpe de argint" pentru coama ei caracteristică de păr alb, ea avea o sănătate precară în ultimii ani și fusese spitalizată în ultimele săptămâni. După ce a fost externată din ultima spitalizare, biroul lui George H.W. Bush a emis o declarație pe 15 aprilie în care explică decizia ei de a fi acasă: "În urma unei serii recente de spitalizări și după ce și-a consultat familia și medicii, doamna Bush, acum în vârstă de 92 de ani, a decis să nu solicite tratament medical suplimentar și se va concentra în schimb pe îngrijirea de confort."

Declarația nu a identificat condițiile de sănătate, dar rapoartele din presă au spus că ea are boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC), insuficiență cardiacă congestivă și alte probleme medicale.

"Obiectivele îngrijirii de confort nu sunt de a ajuta pacientul să trăiască cât mai mult posibil, ci de a trăi cât mai confortabil posibil," spune MeiLan Han, MD, purtătoare de cuvânt voluntară pentru Asociația Americană a Plămânilor. Ea nu l-a tratat pe Bush și vorbea în general despre condiții.

BPOC este o boală pulmonară cronică care îngreunează respirația. Cel mai adesea este cauzată de fumat, deși nefumătorii o pot obține, de asemenea. BPOC și insuficiența cardiacă apar adesea împreună.

Bush a fumat aproximativ 25 de ani înainte de a renunța în 1968, despre care a scris în Barbara Bush: A Memoir.

„Fumăm de la 18 ani și știam că ar trebui să mă las, dar nu am făcut-o niciodată”, a scris ea. Apoi, în timp ce și-a revenit după o intervenție chirurgicală minoră, o asistentă a găsit-o fumând în camera ei de spital, în timp ce încă era amețită de medicamente.

Asistenta s-a întors a doua zi și i-a „citit actul revoltei”, spunându-i că este dependentă și o rușine, a scris Bush.

„Dependent? Pe mine? Nu puteam să uit acea asistentă, iar de Anul Nou am renunțat. A fost teribil. Timp de aproximativ șase săptămâni m-am trezit cu o sudoare rece.”

Barbara Bush a fost o femeie remarcabilă. Ea avea mizerie & har, creier & frumuseţe. Era înverșunată & hotărât în ​​sprijinul familiei ei & prieteni, țara ei & cauzele ei. Ea ne-a arătat cum arată o viață sinceră, vibrantă și plină. Eu și Hillary plângem dispariția ei și îi binecuvântăm memoria.

– Bill Clinton (@BillClinton) 17 aprilie 2018

În anii ei ca primă doamnă, ea a devenit cunoscută pentru limba ei arătă — punând uneori oamenii la locul lor cu un comentariu direct — dar și pentru devotamentul ei față de alfabetizare. Ea a fondat Fundația Barbara Bush pentru Alfabetizarea Familiei. Ea s-a concentrat pe educația timpurie a preșcolarilor, împreună cu alfabetizarea adulților pentru părinții lor. Pasiunea pentru alfabetizare a fost aprinsă în anii 1980, când statisticile au descoperit că 35 de milioane de adulți din SUA nu puteau citi peste nivelul clasei a VIII-a.

Cartea ei C. Fred’s Story: A Dog’s Life, despre unul dintre câinii răsfățați ai familiei Bush, a strâns 100.000 de dolari, care au fost donați Literacy Volunteers of America și Laubach Literacy Action.

După ce a părăsit Casa Albă, ea a continuat să-și doneze timpul unor cauze demne, inclusiv să fie ambasador general pentru AmeriCares, o organizație de ajutor și dezvoltare axată pe sănătate și ca membru al consiliului de administrație al Fundației Clinicii Mayo. Ea a sprijinit și alte organizații, inclusiv Leukemia Society of America, Ronald McDonald House Charities și Boys. & Clubul Fetelor din America.

Familia pe primul loc

Ea și George H.W. Bush s-a întâlnit la un dans la școală când ea avea 16 ani. Ei au păstrat legătura în timp ce slujea în Marina și s-au căsătorit pe 6 ianuarie 1945. Au avut patru fii, George W., Jeb, Marvin și Neil; și o fiică, Doro.

Un alt copil, Robin, a murit în 1953, la vârsta de 3 ani, după ce s-a luptat cu leucemia. În acea perioadă, conform rapoartelor publicate, părul lui Bush a devenit alb, iar mai târziu ea l-a păstrat așa.

Bush a proiectat o perspectivă cu picioarele pe pământ și a avut un inteligență auto-depreciatoare. În numărul de primăvară al alumnae trimestrial pentru Smith College, unde a participat, ea a fost prezentată într-o fotografie și a scris în notele de clasă că "Sunt încă bătrân și încă îndrăgostit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 72 de ani [acum 73 de ani]."

Ea a devenit, de asemenea, un improbabil creator de tendințe în modă, după ce a purtat o șuviță triplă de perle artificiale la inaugurarea soțului ei, în 1989. Mai târziu, după ce look-ul a devenit popular, ea a explicat că au fost acolo pentru a-și ascunde ridurile de pe gât.

Nepoata ei Jenna Bush Hager, o colaboratoare la emisiunea Today, a apărut pentru scurt timp în emisiune luni și a vorbit emoționat despre bunica ei, numind-o luptătoare și "executorul," porecla care reflecta obiceiul lui Bush de a sublinia greșelile altora atunci când era necesar, în special aroganța. De asemenea, era cunoscută pentru credința ei în importanța punerii familiei pe primul loc.

suganorm in farmacii

George H.W. Bush este adesea citat spunând: "Suntem doi oameni, dar suntem unul." Jenna a remarcat că bunicul ei a încheiat fiecare zi spunând: "Te iubesc, Barbie."

În timp ce aparițiile publice ale ambilor Bush au scăzut în ultimii ani, aceștia au luat parte la tragerea de monede la Super Bowl 2017 dintre Atlanta Falcons și New England Patriots.

Mai multe despre BPOC, insuficiență cardiacă

BPOC provoacă un flux obstrucționat de aer din plămâni. Pacienții au adesea dificultăți de respirație, tuse, producție de mucus și respirație șuierătoare. Expunerea pe termen lung la gaze iritante sau la alte substanțe, cel mai frecvent fumul de țigară, este cauza. De asemenea, boala îi face pe pacienți mai vulnerabili la alte afecțiuni, cum ar fi pneumonia, spune Han.

 "Pe măsură ce boala pulmonară avansează, pacienții devin mai fragili," spune Han. "Pe măsură ce progresează, poate duce la insuficiență respiratorie."

BPOC poate afecta, de asemenea, cât de bine funcționează inima ta, spune Han. Experții nu înțeleg pe deplin toate motivele, dar BPOC poate crește riscul de boli de inimă, inclusiv atac de cord.

În timp ce BPOC și insuficiența cardiacă sunt două afecțiuni diferite, ambele pot provoca dificultăți de respirație atunci când exerciți energie, cum ar fi mersul pe jos sau urcatul scărilor.

Pacienții cu BPOC folosesc adesea medicamente care sunt inhalate pentru a ajuta la deschiderea căilor respiratorii, numite bronhodilatatoare. Medicamentele pentru insuficiență cardiacă pot ajuta la scăderea tensiunii asupra inimii.

Îngrijire Confort

Îngrijirea de confort include hospice și îngrijiri paliative, conform Organizației Naționale pentru Hospice și Îngrijiri Paliative. Îngrijirea hospice este oferită de o echipă de profesioniști, inclusiv medici, asistenți sociali, asistenți sanitari la domiciliu și mulți alții. Îngrijirea paliativă este îngrijirea centrată pe pacient și pe familie; scopul său este de a optimiza calitatea vieții, făcând acest lucru „anticipând, prevenind și tratând suferința," spune organizația.

Îngrijirea de confort ar putea include morfina pentru a calma durerea, spune Han. Și morfina, în timp ce ajută la ameliorarea durerii, poate deprima și sistemul respirator. Îngrijirea confortului poate include, de asemenea:

Trăiește acolo unde ești cel mai confortabil Luați medicamente care mențin simptomele controlate Renunțarea la îngrijirea spitalicească suplimentară sau măsuri extreme, cum ar fi RCP, dacă inima se oprește

De obicei, este dat cuiva despre care se așteaptă să trăiască 6 luni sau mai puțin.

Pe lângă soțul și copiii ei, lui Bush i-au supraviețuit 17 nepoți și șapte strănepoți. 

WebMD Health News Analizat de Neha Pathak, MD pe 17 aprilie 2018

Surse

George H.W. Biblioteca și Muzeul Prezidențial Bush: "Barbara Pierce Bush."

MeiLan Han, MD, profesor asociat de medicina pulmonara, Universitatea din Michigan, Ann Arbor; purtătoare de cuvânt voluntară, American Lung Association.

Smith Alumnae Quarterly, primăvara 2018.

Jim McGrath, purtător de cuvânt, biroul lui George H.W. Tufiș.

Segmentul emisiunii de astăzi, 16 aprilie 2018.

The New York Times: „Lucruri de știut despre fosta primă doamnă Barbara Bush”.

The New York Times: „Într-o întorsătură ciudată, Bush suferă de aceeași boală a glandelor ca și soția.”

Bush, B. Barbara Bush: A Memoir, Scribner, 1994.

C-SPAN: interviu cu Barbara Bush.

Jurnalul internațional al bolilor pulmonare obstructive cronice: „Asocierea dintre BPOC și riscul de insuficiență cardiacă: o revizuire.”

CNN: „Barbara Bush, în stare de sănătate precară, nu va căuta un tratament suplimentar.”

De Diana Kelly

Zvonul: Vegetarienii sunt mai sănătoși decât cei care mănâncă carne

De-a lungul anilor, ați auzit zgomot că urmați o dietă vegetariană este mai bine pentru sănătatea dvs. și probabil ați citit câteva articole de reviste care prezintă o celebritate sau două care au renunțat la carne și produsele de origine animală și au slăbit „în mod magic”. Deci, abandonarea cărnii echivalează automat cu pierderea în greutate? Te va ajuta cu adevărat să trăiești mai mult și să fii mai sănătos în general?

Verdictul: dietele vegetariene pot fi nesănătoase dacă nu ești atent

În primul rând, ce reprezintă exact „vegetarianul”? Există două tipuri de bază de dietă vegetariană: lacto-ovo și strict (vegană). Majoritatea vegetarienilor se încadrează în categoria lacto-ovo: ei mănâncă numai produse non-animale (fructe, legume, cereale, nuci, soia etc.), dar mănâncă subproduse de origine animală, cum ar fi iaurtul și ouăle. În ceea ce privește cerințele nutriționale, a fi un lacto-ovo vegetarian nu este deloc diferit de a fi un consumator de carne, potrivit Katherine Tallmadge, RD, LD, fost purtător de cuvânt al Academiei de Nutriție și Dietetică.