Sok tényező akadályozza meg, hogy 100% -ban megbízható.

Itt van egy pár, amit szeretek. A Yummly.com egy ingyenes mobilalkalmazás és weboldal, amely több száz személyre szabott recept-ajánlást nyújt, beleértve gluténmentes, vegetáriánus, keto-diets és még sok más. Felhasználóbarát és egyesíti az élelmiszerlistát, valamint a tényleges étkezési tervet. Soha többé nem fogod kiszolgálni a ho-hum ételeket. A Cozi.com egy újabb ingyenes, könnyen használható étkezési tervező alkalmazás, amely ötvözi a recepteket és a vacsoratervezőt. -Szoros kamra. Kidolgozhat olyan rendszeres „Go -t” recepteket, amelyek sok ugyanazt az összetevőt és fűszert igényelnek, mint amelyet megvásárolhat, ha eladásra vagy egyidejűleg hetekig tart. Nagyon jó pénz- és időmegtakarítás, mert nem tudod, hogy mi van a szekrényekben, mert nem fog végződni extra dobozokat csirkelevestől vagy a fűszerszekrényen átgondolni, és azon gondolkodik, hol van a chili por- tudni fogja, mi van, és Ön képes lesz rá helyezni a kezét. Legyen kreatív, és kínálja a családjának ízletes élményeit

Az étkezés tervezésének további előnye, hogy kiszabadíthatja családját az ugyanazon régi unalmas, unalmas és még egészségtelen ételek elfogyasztásából hét. Több az életben, mint a hot dogok és a kóstolók! Az Allrecipes.com és a FamilyTime.com két kedvencem, amelyeknek mindig friss és könnyű ötlete van kipróbálni. A családom nem mindig volt őrült az új főzések némelyike miatt, de végül érdekeltek lettek, és várakozással várták az új tányérokat, amelyeket kipróbálunk. !

Ne pazarolja az ételt – újrafogalmazza! Semmi más, mint a nagy remények a friss zöldségek válogatására, és hogy a tökéletesen szeletelt sózott marhahús a deliből csak a hét végén nyissa meg a gyűrűt, és látja, hogy az ételek lecsökkentnek és a határozottan egészségtelennek tűnik. (Hmm. Állítólag a cukkini olyan funky árnyalatú Brown?)

Néhány fantasztikus webhelynek köszönhetően könnyen megoldhatja ezt a problémát, és érintse meg a kreatív oldalát. Nézze meg a supercook.com és a bigoven.com webhelyet, és soha többé nem kell pazarlónak lennie. Ezek a webhelyek segítenek megtalálni az új módszereket a hűtőszekrényben és a kamrában lévő összetevők felhasználásához, vagy megtalálni az új életet a maradványaiba. Ne felejtsd el két kedvenc szerszámomat, amikor a kreatív étkezés tervezéséről van szó: a crock-pot és az azonnali edény. Az egészséges és ízletes étkezési terv nagy része. Sokan manapság lassú főzőlapot használnak, mert reggel néhány összetevőt dobhat, és hazaérhet egy étkezés ízletes aromájához, amely készen áll arra, hogy azonnal megegyezzen. Hetente legalább egyszer használom az enyémet. (A pörkölt csirkék egyszerűen megolvadnak a szájában!) Több száz recept érhető el online, beleértve a delish.com kedvenceit is. és egy nyomásfőző. Használja azt, hogy hihetetlen ételeket készítsen félidőben! Hatalmas sokféle recept található az azonnali edényhez, valamint az online közösségekhez és receptekhez azok számára, akik megtanulják használni őket.

4. Csökkentse a napi stresszt, és élvezze több időt a családjával

A mai hektikus családi életmódnak nem kell azt jelenti, hogy még mindig nem élvezhetjük egymást, és szórakozunk. Csökkenthetjük a napi stresszünket, és több családi időnk van azáltal, hogy szilárd tervet készítünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy jól étkezzünk és kevésbé összetörtek. jobb szókincsük van, rugalmasabbak, és kevésbé valószínű, hogy olyan egészségtelen szokásokat vállalnak, mint a dohányzás. Rugalmas, és kevésbé valószínű, hogy olyan egészségtelen szokásokat vállalnak, mint a dohányzás. Az együttélés lehetővé teszi a családok számára, hogy kapcsolatban maradjanak egymással, és megosszák a történeteket arról, hogy mi történt a nap folyamán. A szülőknek lehetősége van bepillantani gyermekeik elfoglalt iskolai életének ablakába. Hasonlóképpen, a gyerekeknek lehetősége nyílik megnézni, mi történik az anya és apa munkaidőben. Hét, vagy élvezze a rendes vasárnapi villásreggelit. Ez megvalósítható, ha az étkezési tervezést prioritássá teszi. Azok a családok, amelyek együtt szakítják a kenyeret, inkább együtt nevetnek és boldogan élvezik egymás társaságát. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját mentálhigiénés szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett mentálhigiénés szakembert minden egyes kérdés és kérdéssel kapcsolatban.

A szerzőről

Cheryl Butler Project Parenthood

Cheryl L. Butler volt a hatalmas anya podcast házigazdája kilenc évig 2012 és 2021 között. Nyolc gyermek anyja. A meddőséggel, az örökbefogadással, a hét terhességgel és a fejlődési késéssel rendelkező gyermekek nevelésével kapcsolatos tapasztalatai elősegítették, hogy erőforrássá váljanak a szülői örömök és kihívások szempontjából. E-mailben érheti el. Hogyan készítsünk olyan gyors zabot, mint az azonnali zabliszt

már összehasonlítottuk a szokásos zab és az azonnali zabliszt egészségügyi előnyeit, tehát most meg lehet tudni, hogyan lehet a rendszeres zabliszt készíteni.

Ha inkább az azonnali zab nagyon lágy textúráját részesíti előnyben, mint a szokásos hengerelt zab nubbier, rágó textúráját, ez a tipp nem segít. De ha az azonnali zab fő vonzereje a gyors előkészítési idő, akkor ez a tipp az Ön számára. Helyezzen 1/2 csésze rendszeres (régimódi) hengerelt zabot és 1 csésze vizet egy mikrohullámú biztonságos tálba, ha szükséges, egy csipet sóval. (Ha tetszik a zabliszt kissé levesebb, akkor használjon 1/3 csésze zabot) Cover Bowl fedele vagy fordított lemezt és mikrohullámú sütővel, 2 ½-3 percig. Voálá! Abban az időben, amikor várni kell, amíg a vízforraló felforrni kezd, élvezheti a régimódi zabliszt minden kiadós jóságát.

Monica Reinelel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy igazgatóság által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban. jó ötlet lehet

A probiotikumok és az antibiotikumok szedése. De mennyire fontos az időzítés? vagy kiegészítőkkel és antibiotikus gyógyszerekkel együtt. A barátságos baktériumok bevezetése a rendszerbe segíthet -e megakadályozni az antibiotikum -terápia mellékhatásait, vagy az antibiotikumok csak olyan gyorsan elpusztítják a barátságos baktériumokat? Noha a bizonyítékok kissé elmosódnak, úgy tűnik, hogy a probiotikumok szedése az antiobitc -kezelés során gyakran segít és nem árt.

De amint azt a Nutrition Diva rajongója, Courtney rámutat, egy égő kérdést megválaszolatlanul hagytam: mindkét tablettát pontosan ugyanabban az időben kell venned? Mi a legjobb időzítés?

Sajnos a tudományos irodalomnak kevéssé kínál nekünk itt. Az antibiotikumokkal végzett probiotikumok hatásait vizsgáló vizsgálatok között nincs standard protokoll a kettő időzítésére. Valójában ez magyarázhatja, hogy az eredmények miért különböznek annyira a tanulmányoktól a tanulmányokig. (Hívja az összes kutatót: Kérem, készítsen egy tanulmányt annak tesztelésére, hogy az időzítés különbséget tesz -e?!)

Használjon szilárd bizonyítékokat, használjuk a józan észet. Az antibiotikumok elpusztítják a baktériumokat. A probiotikumok baktériumok. Mindkettő pontosan ugyanabban az időben minden bizonnyal alááshatja a jótékony baktériumok túlélési esélyeit. Miért nem adna nekik harci esélyt? Ha logisztikai szempontból képes kezelni, vegye be a probiotikumokat, vagy kb. Két órával az antibiotikumok szedése után enni a probiotikumban gazdag ételeit.

Van -e égő táplálkozási kérdése a saját? Küldje el a nutrition@quickandDirtytips.com címre, és megpróbálok foglalkozni egy jövőbeli podcaston vagy hírlevélben.

granola tál kép a Shutterstock jóvoltából. , A szerző, és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Monica Reinelel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2010. június 15. 1 perces olvasás

Gyors tipp: Tartsa frissen műanyag zacskók nélkül Vágja le a műanyag használatát. De végül kitölti az újrahasznosítható élelmiszerzsákokat műanyag táskákkal? Nem kell a leggyakrabban elcsábítania-egyszerűen lazítsa be a táskájába vagy a kocsiba. A saláta és a zöldek tárolásához öblítse le őket vízzel, amikor hazaér, rázza le annyi vizet, amennyit csak tudsz, és tekerje be egy tiszta edény törülközőbe. (A nem Terry ruhátípus a legjobban működik.) Ezután a köteget a reszelő fiókjába dobja. A zöldek egy hétig ropogós és friss maradnak. Az összes terméket alaposan mossa meg étkezés előtt. /H2> Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A Harvard Egyetem kutatói olyan messzire mentek, hogy azt mondják, hogy a pulzusszám -variabilitás mérése „vizuális betekintés az agyad legriminter részébe”, amely nagyszerűen hangzik, de hogyan tudjuk az emberek. Előnyeink? – Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. ? Sokat hallottam róla, de nem igazán értem a koncepciót vagy annak használatát. Úgy gondoltam, hogy ez egy nagyszerű javaslat, mivel a HRV olyan technika, amely népszerűsége és elfogadása növekszik a sport és a fitnesz világában. Tehát itt van, Megan: HRV 101.

A legtöbb sportoló tudja, hogy a teljesítmény után elengedhetetlen a testmozgás utáni pihenés. Még mindig sokan túllépnek, és bűnösnek vagy lustáknak érzik magukat, amikor egy szabadnapot veszünk. De a könyörtelen edzés megtörheti a legerősebb sportolókat, és a pihenés szükséges, hogy a test javítsa, újjáépítse és erősítse. Mikor kell visszamenni, mielőtt egy Bluetooth pulzusmérőn hevederelnénk, és felgyorsítsuk a HRV Mearing Smartphone alkalmazásunkat, nézzük meg néhány nem HRV módszert, amellyel meg tudjuk mérni a jelenlegi helyreállítási állapotunkat.

Az edzés visszanyerése mérése

nyugalmi pulzusszám

A sporttudósok megerősítették a kapcsolatot a nyugalmi pulzus ingadozása és a túllépés vagy a túllépés között. De ezt a linket nem könnyű megérteni, és nem közvetlenül korrelálni. Számos tényező akadályozza meg, hogy 100% -ban megbízható legyen.

De mégis, a pihenő pulzus mérése reggelenként jó hely a kezdéshez. Figyelembe véve, hogy a pihenő pulzus napi variációi körülbelül öt százalék gyakoriak, és nem figyelmeztető jelek. Azonban az öt százaléknál nagyobb növekedés általában a fáradtság jele vagy a túlságosan sok intenzitás miatt túlmutat. Az öt százaléknál nagyobb csökkenést gyakran megfigyelhetik a túl sok testmozgási térfogat esetén.

alvásminőség

Nehezen tud aludni éjjel, az egész éjszaka dobása és fordulása, és sokkal korábban vagy későbbi ébredés, mind a nem megfelelő helyreállítás jelei lehetnek.

Biztos, hogy a nyugtalan éjszaka egyszerűen azt jelenti, hogy edzés után nem ettél eleget, ez túl meleg van a szobájában, vagy túl sok a fejedben, de ez azt is jelentheti, hogy kimerítette az anabolikus hormonokat Fontos az izomjavítás és a gyógyulás szempontjából, vagy hogy túl sok kortizoltermeléssel rendelkezik. Mint a pihenő pulzusszám, ezt nehéz lehet közvetlenül értelmezni és korrelálni.

étvágy

Ha nem éhezik, ahogyan általában tenné, akkor az a jele, hogy alulre állítva van, és egy-két napra van szüksége a gyógyulásra.

Az étvágya általában csökken a visszatérés, a magas edzési terhelés és a fáradtság miatt. És ez egy ördögi ciklust hozhat létre – egy ciklus, amely következetes negatív energiamérleget és az azt követő aminosavat, zsírsavat és hormon -kimerülést eredményez. A kezdet izomfájdalma) egy teljesen normális reakció a magas edzési intenzitásra, de növelheti a sérülés kockázatát, ha megjegyzése itt van nem elegendő pihenés és gyógyulás követi. Míg az edzés bizonyos szakaszaiban néhány DOM -ot várnia kell, ez nem lehet krónikus állapot. edzeni, de fantasztikus edzéssel végződött. Mindannyiunknak is volt azok a napjai, amikor nem akartunk edzeni, így nem, és sokkal jobban éreztük magunkat. A trükk az, hogy képesek legyenek megkülönböztetni az alacsony motivációt a helyreállítási és az alacsony motivációtól a nem fizikai tényezőktől, mint például a lustaság vagy a stressz, amelyet egy nehéz munkanap után. Egyszerűen kezdje el az edzést, lépjen át a bemelegítésen, majd nézze meg, hogyan érzi magát. Ha még mindig fáradt vagy, és a bemelegítés után húzza-valószínűleg nem áll vissza, és szüksége van egy szabadnapra. (A hangulatállapotok profilja) Az 1970 -es évek végén először kedvezményt kapott a sportpszichológusok körében. A legfrissebb kutatások megerősítik az elme helyreállításának és a test helyreállításának kapcsolatát, valamint a mentális állapotának a gyógyulásra gyakorolt hatását.